Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δεν ξεγελούν κανέναν τα τερτίπια τους...

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ από χτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παρελαύνουν από το βήμα της Βουλής και να κλαίγονται για το πόσο άδικα και πόσο αναγκαία είναι τα μέτρα του «Μεσοπρόθεσμου»...
Ούτε η ...ψυχική τους κατάσταση μας ενδιαφέρει, ούτε οι τύψεις τους, ούτε το πόσο πολύ κουράστηκαν και στεναχωρήθηκαν για να πάρουν την απόφαση να υπερψηφίσουν το νομοθέτημα.
Να ανατραπεί η πολιτική τους μας ενδιαφέρει και γι' αυτό το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος μαζί τους είναι να γελάσει.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ιδέα αυτή του Ε. Βενιζέλου! Για κάτι τέτοιες εκλάμψεις προφανώς τον έκανε υπουργό Οικονομικών ο Γ. Παπανδρέου. Σκέφτεται - λέει - να αναθέσει σε ιδιώτες την είσπραξη των φόρων.
Και μάλιστα, σε ...«μεγάλα λογιστικά γραφεία». Θα φτιάξει δηλαδή ένα είδος «μισθοφόρων» του μνημονίου, καθότι οι υπάρχουσες υπηρεσίες της Εφορίας δεν του αρκούν.
Φυσικά υπάρχουν οι ...κατάλληλες υποδομές για να εφαρμοστεί το περίφημο σχέδιο του Ε. Βενιζέλου. Αυτά τα «γραφεία» που χρησιμοποιούν και οι τράπεζες και έχει νομιμοποιηθεί η δράση τους τα τελευταία χρόνια.
Ξέρετε, αυτά που παίρνουν τηλέφωνα τους γείτονες και τους συγγενείς και στην ανάγκη έχουν και ... «ειδικούς τρόπους» για την είσπραξη οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου