Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δελτίο τύπου για μηνυτήρια αναφορά Μάνου


    

   
Σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του κυρίου Μάνου στον εισαγγελέα, για διερεύνηση παράνομων δράσεων εκ μέρους του ΠΑΜΕ, μετά και τις κατευθύνσεις του ΣΕΒ, η Εκτελεστική Γραμματεία δηλώνει τα εξής:
Έχουν δίκιο που φοβούνται. Ας γνωρίζουν όμως όσοι επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν, να περιορίσουν τη δράση του ΠΑΜΕ (κρυφοί και φανεροί) ότι το ΠΑΜΕ δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, ότι δε μπορούν να το «βάλουν στο χέρι».

 
Η Εκτελεστική Γραμματεία

 

Δελτίο τύπου για το ασφαλιστικό


 


 

Αντεπίθεση Τώρα


 

Το αντιασφαλιστικό τερατούργημα που εγκρίθηκε προχθές από το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι ο οδοστρωτήρας της κοινωνικής ασφάλισης, τα πάντα καρατομούνται σε «νέους» και «παλιούς» ασφαλισμένους καθώς και σε συνταξιούχους. Εκτελούνται εν ψυχρό όλα τα ασφαλιστικά δικαιώματα. ΝΔ και ΛΑΟΣ είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες να μην πιστέψουν το παραμικρό από όσα καθησυχαστικά ανέφερε ο υπουργός εργασίας για τα ώριμα δικαιώματα. Να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων την τρομοκρατία περί χρεοκοπίας. Το οποίο είναι προσχεδιασμένο από τη συμμαχία αστικών κομμάτων – κεφαλαίου – ΕΕ.

Έχουμε τη δύναμη με μαζικούς αγώνες να ματαιώσουμε την επέλασή τους σε βάρος μας. Αντεπίθεση τώρα!


 

Γραμματεία Καστοριάς Π.Α.ΜΕ.