Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κάλεσμα στις γυναίκες για την απεργία

Σε μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία στις 28 και 29 του Ιούνη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων η ΟΓΕ και ξεκαθαρίζει: Δεν παλεύουμε μόνο για την απόσυρση του μνημονίου, παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές που γεννούν τα μνημόνια.
Στην ανακοίνωσή της, η ΟΓΕ τονίζει πως «η επιλογή της πλουτοκρατίας να ρίχνει καθημερινά νέα βάρη στις πλάτες μας, να μας στερεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, να μας σπρώχνει στην ανεργία και στη φτώχεια, να μας κόβει μισθούς και συντάξεις, να καταδικάζει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας δεν είναι μονόδρομος».
Οι γυναίκες έχουν άλλο δρόμο να βαδίσουν, έχουν θέση στο μέτωπο ενάντια στα μονοπώλια, στην κοινωνική συμμαχία μαζί με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες και τη νεολαία. «Σε αυτό το μέτωπο πάλης εμείς οι γυναίκες θα είμαστε παρούσες - υπογραμμίζει η ΟΓΕ - μέχρι να απαλλαγούμε από τους βιομήχανους, ν' απαλλαγούμε από τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές, ν' απαλλαγούμε από μνημόνια και τρόικες, ν' απαλλαγούμε απ' όλα τα αρπακτικά του μόχθου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου